Trei pentru PMP Bacău

Mișcarea Populară din Bacău a făcut, joi, un exercițiu gimnastic prezentând câțiva ”atleți” care vor alerga pentru partid în județ. Exercițiul în sine a fost de fapt un antrenament fără public, deși purtătorul temporar de cuvânt, Ovidiu Stănică, a dat startul pentru cel puțin zece la sută.

PMP și-a dat drumul la jocul de glezne electoral într-o conferință de presă care și-a propus să ia caimacul din principalele orașe ale județului. Caimacamii sunt, cel puțin deocamdată, trei. Trei, și deciși, toți trei. Cel mai decis pare insa seful organizatiei, Ion Vranceanu, care a prezentat candidatii din dreapta, din stânga sa, așa cum s-au rânduit ei la masa cu nuanță de măr încă verde.

Primul care s-a prezentat, un fost edil, s-a arata decis sa lupte chiar daca termometrul dă cu minus în jur.

Vranceanu l-a îndemnat apoi pe candidatul din Onești să spună de ce. De ce vrea la primărie.

A urmat la mișcare, deocamdată declarativă, candidatul din Moinești. Candidat care a avut ceva proiecte în 12 ani cât a fost consilier. Două, dar bune.

PMP Bacău este condus la nivel de județ de Ion Vrânceanu, unul dintre foștii parteneri de afaceri a lui Corneliu Iacobov, condamnat la șapte ani cu executare pentru prejudicierea RAFO Onești.

Vrânceanu a preluat în forță conducerea Mișcării Populare din județ, determinându-i pe fondatorii formațiunii să-și prezinte demisia în bloc. În prezent este considerat de mass-media ca fiind ”traseistul lui Băsescu” după ce a schimbat câteva partide în cariera sa de politician și a sfârșit sub pulpana fostului președinte.

 

 

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail