TREBUIE DEMIS PRIMARUL DUPĂ 10 LUNI?

19357640_932425586899645_845447930_n

După 10 luni de mandat primarul Gheorghe Baciu e chemat la straborul referendumului. O fi bine, o fi rău? O fi un ”must have” pe care îl vor urma apoi activiștii din orice UAT?

PSD Bacău, prin Dragoș Benea, și conducerea CJ, conform declarațiilor edilului de Slănic, nu se solidarizează cu inițiativa. O fi turbat filiala autonomă a PSD din Slănic Moldova?
Unul dintre inițiatori, Gabriel Dospinescu, zice: ”Semnăturile au fost strânse de un tânăr de la organizația de tineret”. Care tineret?, Domnul Dospinescu, nu știe să spună. ”De ai noștri, nemulțumiți”, zice dumnealui.

Baciu  spune că a recuperat trei izvoare minerale de la o societate care le antamase într-un beneficiu mai degrabă propriu. Ceilalți afirmă că actualul edil e tiran. Nu discută și vrea să închidă terase, spații care nu mai beneficiază de autorizații de funcționare.

Primăria Slănic Moldova are o datorie uriașă. Creanțele s-au acumulat masiv într-un deceniu. Cât e partea unui nou primar și cât e a unui fost primar?
Cum ar arăta un profil de primar care ar dori să candideze în tragedia comică a Slănicului plin de datorii?

Probabil, Baciu va rămâne primar pentru că nici PSD nu va dori să fie ascociat la inițiativa a doi-trei afaceriști locali care au ceva pricazuri cu actualul șef al administrației locale.
Gheorge Baciu nu are un mandat ușor. Dar îl are.

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>