SPECTACOL PE TEREN, SPECTACOL ÎN TRIBUNE!

Atmosferă de zile mari de moș Nicolae în Sala Sporturilor din Bacău. Meciul de handbal masculin  dintre CSSM Bacău și AHC Dunărea Călărași din optimile Cupei României a fost un prilej fericit pentru aproape 2000 de băcăuani pentru  realizarea unui gest simbolic în favoarea copiilor la care Moșul vine rar sau chiar deloc.

De mult timp în Sala Sporturilor din Bacău nu a mai rămas un loc neocupat. Seara lui moș Nicolae a fost un pretext al bucuriei sportive, realizată printr-o victorie a băcăuanilor, dar și a generozității.

Meciul in sine a fostul unul foarte disputat. Elevii lui Gabriel Armanu și George Călin au reușit să învingă într-un meci eliminatoriu echipa din Călărași cu 32-31, după ce la pauză tabela arăta tot un punct avans pentru gazde.

Deliciul partidei a fost momentul în care cei aproape 2000 de spectatori au aruncat în teren jucăriile de pluș cu care veniseră de acasă. O ploaie de generozitate și bucurie s-a revărsat pe terenul de joc abia părăsit de jucătorii celor două formații.

Voluntarii au eliberat rapid suprafața de joc. Partida s-a relansat în forță oferind celor prezenți un spectacol handbalistic de zile mari, câștigat în cele din urmă, după aruncările de la șapte metri, de elevii lui Armanu și Călin.

Știința Bacău (L2) – Dunărea Călărași 32-31 (13-12, 27-27), după aruncările de la șapte metri.

CSSM Bacău: Rusu, Freiwald, Crăciunescu (portari), Hanțaru 10 goluri, Gal 4, Juverdianu 4, Broască 4, Cotinghiu 3, Dumitriu 2, Kurtes 2, Ionescu 1, Păunică 1, Drăgan 1, Burbulea, Atănăsoaie, Păunescu.

AHC Dunărea Călărași: Erhan, Șelaru (portari), Peric 6 goluri, Grasu 5, Dospinescu 4, Lazovic 3, Fotache 3, Gurkovsky 3, Timofte 2, Vartic 2, Starchenko 2, Nosrati 1, Popia, Tărîță, Stankovic, Dinescu

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.