SINDICALIȘTII DE LA “APE” AU IEȘIT ÎN STRADĂ!

Aproximativ 200 de sindicalisti de la Administratia Bazinala a Apelor Siret au iesit in strada marti la ora 11:00 pentru a protesta impotriva modului in care sunt respectate drepturile salariale la Administratia Nationala a Apelor Romane. Protestul, care a fost preluat si de alte organizatii similare din tara, a avut loc la doar o zi de la investitura celui de-al treilea Guvern.

Mitingul a debutat din Parcul Trandafirilor cu cateva apeluri ale presedintelui sindicatului Gheorghe Gavrila, dupa care coloana de manifestanti sa deplasat spre Prefectura.

Liderul sindicalistilor de la “Apele Siret” nu exclude posibilitatea ca acest prim miting sa se transforme intr-o greva care presupune chiar intreruperea programului de lucru.

Reprezentantul salariatilor a declarat, fara nici o rezerva, ca nu are absolut nici o asteptare de la Guvernul învestit.

Cei aproape 200 de sindicalisti au scandat vreme de aproape un ceas lozinci impotriva conducerii Administratiei Nationale a Apelor Romane, dar au facut si un apel la guvernanti sa renunte la declaratiile politice in favoarea lucrurilor concrete.

Dupa sfarsitul mitingului sindicalistii au depus la cancelaria Prefecturii un memoriu adresat Guvernului in care isi motiveaza revendicarile.

R: Ramona Bontoiu I : Adrian Gheorghiu

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.