SĂRBĂTOARE LA COLEGIUL „MIHAI EMINESCU”

Ziua Internationala a Asistentilor Medicali sarbatorita in avans la Colegiul “Mihai Eminescu” din Bacau. Timp de doua zile cadrele didactice ale liceului cu traditie in scolarizarea tinerilor pe aceasta meserie, isi aniverseaza elevii, viitori asistenti medicali.

Asistentul medical punte intre starea de sanatate si boala a pacientului- sub acest slogan Colegiul Mihai Eminescu din Bacau  sarbatoreste  in avans Ziua Internationala a Asistentilor Medicali.

Seria manifestarilor  ce se desfasoara timp de doua zile a debutat joi cu primirea invitatilor, deschiderea oficiala a activitatii, concurs de abilitati practice, expozitie de produse culinare, sesiune de cumunicari si referate pentru elevi si profesori.

An de an, Scoala Sanitara, celebreaza aceasta zi alaturi de elevii care invata pentru a deveni asistenti medicali profesionisti al căror rol in sistemul sanitar primar şi în spitale este major. Asistentul medical este, în cele mai multe situaţii, prima persoană de contact pentru un pacient.

Ziua Internationala a Asistentilor Medicali este celebrata in intreaga lume pe data de 12 mai.

R : Anca Patea I: Daniel Benchea

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.