S-a stins antrenorul unei generații de campioni!

Pantelimon Decuseară s-a născut pe data de 16 iulie 1940, a fost sportiv legitimat la Dinamo București, a absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport București, apoi a activat ca antrenor de sărituri în apă la SCM Bacău, dar și al lotului olimpic al României, postură din care a girat performanțele unei generații de sportivi care a reprezentat cu cinste România la marile competiții ale lumii. De numele lui Decuseară se leagă cele mai bune performanțe pe care le-a avut România și clubul departamental băcăuan la sărituri în apă: campioni mondiali, vicecampioni mondiali, campioni europeni, vicecampioni europeni, campioni balcanici și naționali, participanți la ediții consecutive ale Jocurilor Olimpice.

Drum în pace, Decu!

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “S-a stins antrenorul unei generații de campioni!

 1. Mihai

  N a trecut in nefiinta. Caci a trecut dincolo,in lumea lui Hristos cea vie si vesnica ori in lumea intunericului. Sa ne rugam ca sufletul lui sa petreaca in Pacea si odihna Preasfintei Treimi

  Reply
  • Redactie Tele 1 Post author

   Cine a zis sau unde ati citit că ”a trecut în neființă?”. Probabil că ați citit altundeva și de răspuns ați răspuns aici. În rest, de acord cu dv.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.