Protest în fața Primăriei Bacău! Edilul Necula spune că totul e în grafic!

 Habitat Humanity a remis documente din care reiese că a trimis documentele în urmă cu un an!

Update: În urma afirmațiilor primarului Cosmin Necula, referitoare la momentul tardiv al depunerii docuentației necesare de către Habitat Humanity, organizația neguvernamentală a remis un comunicat de presă însoțit de documente din care reiese că Studiul de fezabilitate și Proiectul tehnic au fost depuse la Registratura Primăriei Bacău din luna mai a anului 2018. 
Așteptăm reacția primarului vizavi de situația nou creată, mai exact să precizeze dacă a știut de acest aspect și a mințit în mod deliberat sau a fost indus în eroare de funcționarii publici din subordine, ceea ce ar fi cel puțin la fel de grav. 

Bărbați, femei și copii s-au adunat vineri, de la ora 10, pentru a protesta față de ceea ce ei consideră a fi o neglijență crasă a autorităților locale față de situația locuințelor realizate prin muncă voluntară în cartierul ”Izvoare”. Mai exact, familiile sunt beneficiare ale unui proiect Habitat for Humanity realizat în octombrie 2017, perioadă de la care nu s-a efectuat racordarea la rețeaua de apă și canalizare a orașului. Mai mult, majoritatea caselor au fost vandalizate în repetate rânduri, iar locuințele încep să prezinte semne accentuate de degradare.

Urmăriți în materialul video de mai jos, ceea ce îi nemulțumește pe protestatari, dar și care a fost reacția primarului Cosmin Necula.

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.