Primarul Viorel Miron felicitat de Academia Română!

Primăriul orașului Comănești, Viorel Miron, a fost felicitat de Academia Română printr-o scrisoare oficială prin care forul academic își arată gratitudinea pentru modul în care administrația condusă de primarul Viorel Miron a organizat a noua ediție a ” Simpozionul Științific Internațional ”Dimitrie Ghika – Comănești”. Manifestările s-au desfășurat în cadrul ”Zilelor Orașului Comănești”, iar în documentul semnat de vicepreședintele Academiei, Bogdan Simionescu, se precizează:


”Stimate Domnule Primar. Am luat act cu deosebită satisfacție de modul ireproșabil în care, atât Dvs., cât și personalul aflat sub directa Dvs. Coordonare, v-ați implicat în organizarea și desfășurarea Ediției a IX-a a Simpozionului Internațional ”Dimitrie Ghika – Comănești”, prilej de a vă transmite mulțumiri din partea Comitetului Român de Istorie și Filosofia Științei al Academiei Române, în calitate de coorganizator al acestui eveniment”, se arată în scrisoarea trimisă primarului Viorel Miron.

Edilul liberal a ținut să precizeze că un astfel de gest este adresat de fapt întregii comunități comăneștene care a dovedit că știe să-și prețuiască valorile.

Un asemenea gest ne onorează. Trăim satisfacția că aici, la Comănești, construim durabil, un viitor modern, inspirat din valorile trecutului. De fapt, eu spun că mulțumirile Academiei Române sunt adresate întregii comunități care știe să-și cinstească înaintașii, privește cu respect la trecut, și cu încredere în viitor”, a declarat Viorel Miron, primarul orașului Comănești.


În finalul scrisorii, Academicianul Bogdan Simionescu, își exprimă speranța că ”printr-o viitoare colaborare între CRIFST și Administrația Publică Locală a orașului Comănești, deosebitul potențial cultural – științific al acestei zone, poate fi pus în valoare cu prilejul desfășurării altor manifestări similare”.

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.