POLIȚIȘTII DE LA SECȚIA 2 SE VOR MUTA ÎN CASĂ NOUĂ!

Polițiștii băcăuani care au lucrat ani de zile cu frica în sân că le va cădea tavanul în cap, se vor muta în aproximativ un an într-un nou sediu care se află în zona centrală a orașului. Schimbarea locației a fost anunțată ca fiind realizată, din punct de vedere scriptic, de deputatul USR, Lucian Stanciu-Viziteu, cel care a inițiat și susținut acest proiect.

Deputatul USR Bacău, Lucian Stanciu-Viziteu, spune că a reușit, după aproape doi ani de parlamentări cu Ministerul de Interne, dar și cu alte instituții, să obțină aprobarea mutării, într-un nou sediu, a Secției de Poliție numărul 2 din municipiul Bacău. Parlamentarul a explicat într-o conferință de presă susținută joi dimineață la sediul partidului, care va fi noua locația în care își vor desfășura activitatea peste 100 de lucrători de poliție din oraș și de ce a durat atât de mult abrobarea unei astfel de operațiuni.

Parlamentarul userist a mai precizat în aceeași conferință că și inițiativa ”Alcool Stop” al cărui proiect legislativ l-a inițiat în urmă cu aproximativ un an s-a bucurat de sussținere chiar și din partea celor din Coaliția majoritară, iar în scurt timp va deveni operational, așa cum este și în alte nouă state din Uniunea Europeană.

Pe finalul conferinței președintele formațiunii a făcut câteva declarații și despre debutul campaniei interne pentru europarlamentare, capitol la care USR Bacău are deja trei candidați. Viziteu a menționat că nu va candidat la acest gen de alegeri, dar nu exclude ca, în urma unei competiții interne să candideze pentru funcția de primar al municipiului.

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.