PATRU ZILE DE MUZICĂ BUNĂ LA SALONUL DE FOLK, EDIȚIA A 2-A

Băcăuanii sunt invitați la patru zile de muzică bună, folk și blues, eveniment organizat de Centrul Național pentru Sănătate Permanentă (CENASPER) în parteneriat cu Primăria Bacău. Printre numele cunoscute ale muzicii românești se află: Alexandru Andrieș, Fără Zahăr, Emeric Imre, Sir Blues Vali Răcilă, Maria Gheorghiu, Cosmin Vaman, Zoltan Octavian Butuc, Dinu Olărașu și Adrian Beznă.

Evenimentul, aflat la a doua ediție, se desfășoară tot sub semnul astral al cunoscutului artist băcăuan de muzică folk, Gil Ioniță. Spectacolele au fost gândite în așa felîncât să fie atât pe gustul celor care iubesc folkul, cât și la aprecierea celor care îndrăgesc alte genuri muzicale.

Spectacolele de folk și blues vor avea loc la Teatrul Municipal Bacovia în zilele de joi, 31 august și vineri, 1 septembrie, cu începere de la ora 18.00, la Teatrul de Vară ”RaduBeligan”, sâmbătă, 2 septembrie, ora 16.00, dar și în ParculTrandafirilor, în zona foișorului, duminică, 3 septembrie, ora 11.00.

Deschiderea oficială a Salonului va avea loc joi, de la ora 15.00, la Sala ”Nicu Enea” din sediul SIF Moldova, unde publicul va putea aprecia lucrări semnate de caricaturistul băcăuan Victor Eugen Mihai sau altefel spus, VEM.

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.