OASPEȚI DIN PATRU ȚARI LA COLEGIUL VASILE ALECSANDRI

Timp de doi ani, liceul băcăuan va fi gazdă pentru elevi și profesori din Turcia, Italia, Polonia și Lituania parteneri într-un proiect Erasmus Plus.

Colegiul Vasile Alecsandri a demarat proiectul Erasmus Plus Moving Minds through Movies, proiect finanțat de Comisia Europeană, dedicat elevilor de clasele a 10 și a 11 a, cu  pasiune și talent demonstrat pentru fotografie sau realizarea de filme. În activitățile și întâlnirile ce se vor desfășura vor fi implicați și 12 elevi, din clasele a X-a și a XI-a, în runde de câte patru dar și 17 profesori de la Liceul „Alecsandri”.

Musafirii din cele patru țări Turcia, Polonia, Italia și Lituania au fost primiți cu pâine și sare, dar și cu țuică de prune. A urmat apoi un spectacol de o oră, cu muzică și dansuri populare.

Colegiul băcăuan este reprezentat în acest proiect de echipa de management, formată din prof. Călin Boamba, director, prof. Teona Codreanu, director adjunct, Gina Popa, contabil, și prof. de limba engleză Mariana Andone (coordonator de proiect).

Proiectul Erasmus Plus “Moving Minds through Movies” se va derula pe o perioadă de doi ani, 1 septembrie 2016 – 31 august 2018.

 

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.