NICUȘOR DAN, VIZITĂ ÎN NOUL SEDIU AL USR

ISR

Aflat într-un turneu prin țară, unul dintre liderii USR, Nicușor Dan, alături de deputata de Mureș, Lavinia Cosma, a vizitat, vineri, și noul sediu al organizației județene din Bacău a acestei formațiuni politice. Liderul Uniunii a vorbit presei despre rezultatele partidului în cele șapte luni de la alegeri, rezultate de bun augur, în opinia sa.

Întâlnirea cu presa a fost deshisă de gazdă, deputatul Lucian Viziteu anunțându-și cu această ocazie și programul de audiențe.

Nicușor Dan l-a lăudat public pe deputatul de Bacău, precizând că este unul dintre cei mai activi colegi.

Fiind considerat încă unul dintre liderii USR, deși și-a dat demisia din funcția de preeșdinte, Nicușor Dan a vorbit despre activitatea desfășurată de organizația din care face parte în cele 7 luni de la alegerile generale.

Useriștii prezenți la conferință au mai precizat că vor face în continuare opoziție constructivă și energică ca răspuns la guvernarea PSD, considrată o adevărată catastrofă.

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>