MERG LA RUHR SĂ SOCIALIZEZE PUȚIN?

“Vor merge la Ruhr in primul rand ca sa socializeze”. Este vorba de deplasarea unui grup de tineri din Bacău la Jocurile Ruhr-ului, în perioada 11-18 iunie 2017. Consiliul Local a aprobat în unanimitate banii pentru ”socializare”: 50 000 lei!

Pentru 73 de tineri din Bacău socializarea are un nou nume, dar și un preț: Jocurile Ruhr-ului, tarif 50 000 lei! Unul dintre organizatori, fost consilier local PSD, Adrian Gavriliu, a declarat în fața consilierilor locali că îi duce pe tineri la socializare, să aibă și ei amintiri frumoase.

Halucinanta explicație a lui Gavriliu nu s-a limitat doar la aspectul socializării. În viziunea acestuia și unii dintre sportivii din Bacău merită să efectueze deplasarea, ca bonus. Condiția e simplă: Să nu se fi calificat la niciun campionat!

Socializările și bonusurile oferite de fostul consilier au fost înghițite fără niciun fel de amendament de consilierii locali, de cei ai alianței PSD-ALDE-PMP, dar și de opoziția PNL-istă.

Jocurile de la Rurh reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente de profil din Europa care reunește persoane tinere din toate colțurile bătrânului continent. Acestea își reprezintă orașul printr-o activitate sau îndelednicire anume, calități capabile a face cunoscută zona de proveniență și potențialul ei.

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.