Liberalii și-au prezentat proiectul de buget

Bani mai mulți pentru bursele elevilor, pentru tineri, dar și facilități pentru cei trecuți de prima tinerețe. Sunt doar câteva dintre amendamentele pe care le va conține proiectul de buget al municipiului Bacău pe 2016. O idee interesantă este legată de acordarea unui teren în concesiune, pe o perioadă îndelungată, pentru investitorii care vor crea locuri de muncă.

Proiectul de buget al echipei PNL a fost prezentat miercuri presei într-o conferință de presă care s-a desfășurat în casa ”Cancicov” de pe strada Vasile Alecsandri. Candidatul PNL Bacău la funcția de primar al municipiului reședință de județ a prezentat de la început care vor fi principalele puncte ale exercițiului bugetar pe 2016. Câteva dintre amendamentele care vor fi propuse se referă la tinerii care accesează fonduri nerambursabile prin Legea 350, la bursele elevilor care vor avea alocată o sumă mai mare, dar au în vedere și categoria seniorilor sub mai multe aspecte.

Liberalii vor vota în plen și pentru sumele necesare continuării lucrărilor la proiectul de pe strada Milcov, dar și pentru cel al Insulei de Agrement.
Luchian s-a pronunțat categoric pentru un lobby concertat al tuturor parlamentarilor băcăuani, indiferent de culoarea politică, precizând că interpelările individuale sunt meritorii, dar lipsite de efect concret.

Prin vocea lui Dragoș Luchian, liberalii au lansat o provocare potențialilor investitori: un lot de aproximativ 60 de hectare care poate fi parcelat și pus la dispoziția celor care vor să creeze locuri de muncă în municipiu.
Proiectul de buget pe 2016 va fi votat cel mai probabil la sfârșitul lunii ianuarie, până atunci el fiind supus dezbaterii publice.

VIDEO

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.