LA RUHR-UL LĂUDAT NU TE DUCI CU TREI AUTOCARE!

Nemţi, nemţi, dar iată că şi ei mai au dreptul să se răzgândească. Ghinionul unora că s-au răzgândit în defavoarea unor sportivi care ar fi urmat să se deplaseze la Ruhr pentru a participa la festivalul cu profil general sportiv care are loc o dată la doi ani prin participarea a mii de tineri din toată Europa.

Unul dintre subiectele care au stârnit rumoare în ultimele săptămâni, modul cum a fost efectuată selecţia pentru participarea la festivalul de la Ruhr, a căpătat deja nuanţe şi mai pesimiste. Veştile vin chiar dinspre organizatori care au trasmis partenerilor băcăuani să mai taie din lista cu sportivii care ar urma să ia parte la întrecerile din localitatea aflată în nord vestul Germaniei.

Gavriliu care aşteaptă zilele acestea numirea în funcţia de director al CSŞM Bacău după ce a fost declarat admis în urma unui concurs la care a fost singurul candidat, a mai precizat că, probabil vor participa un număr total de 70 de tineri din Bacău, 50 la categoria „tineret” şi 20 la „sport”. Interesant că partea băcăuană nu a pus în discuţie reducerea numărului celor selectaţi pentru a participa ca showmans, ci au acceptat reducerea numărului celor care ar urma să reprezinte municipiul din punct de vedere sportiv.

Maniera în care a fost organizată selecţia tinerilor care ar fi trebuit să participe la evenimentul de la Ruhr a stârnit polemici intense în spaţiul virtual, dar nu numai. Într-o emisiune recentă, la Tele 1, moderatoarea postului de radio al Ligii Studenţilor din Bacău, Ioana Bour, a contestat selecţia realizată de consilierul local Cristian Ghingheş şi a cerut reluarea acesteia pe criterii transparente şi profesionale.

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.