Jos pălăria pentru Martin!

La SCM Bacău a avut loc o conferinţă de presă, în care directorul Relu Auraş a prezentat performanţele clubului său din ultimele săptămâni. Concret, este vorba despre bronzul european al săritorului în apă Alin Ronţu, despre medalia de bronz la Balcaniadă a atletei Anca Burcă, despre un onorant loc 6 al săritorilor în apă Mara Aiacoboae şi Cătălin Cozma şi despre suita de medalii şi recorduri naţionale ale înotătorului Daniel Martin, izbutite cu prilejul recent-încheiatelor Campionate Internaţionale ale României.

Deoarece performanţa lui Martin este cea mai proaspătă, iar el este singurul care s-a autodepăşit în acest an, putem spune că tânărul înotător a fost şi marea vedetă a acestei conferinţe de presă. Vedetă pentru alţii, fiindcă La 15 ani, Daniel Martin este un tip modest, echilibrat, calităţi care adăugate autodisciplinei, puterii de muncă şi tenacităţii îl fac să arate ca un viitor mare campion al nataţiei. La Internaţionalele României, el a cucerit 5 medalii de aur, dintre care una la Seniori, 3 medalii de argint şi 2 de bronz, corectând 9 recorduri naţionale, în probele de Spate, Fluture şi Mixt. Prima participare a lui Daniel Martin la o competiţie internaţională mare va fi peste două săptămâni, cu prilejul Festivalului Olimpic al Tineretului European de la Tbilisi. Mari speranţe, mari emoţii.

Părtaş al succeselor lui Daniel Martin este antrenorul său, Iulian Matei. Acesta l-a făcut pe sportivul său să doboare câte 10 recorduri naţionale anual, începând din 2013 până acum. În 2015, Daniel Martin are însă şi obiective internaţionale, el participând la Campionatul Mondial de la Singapore, din august, dar şi mai devreme la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Tbilisi.

Daniel Martin şi ceilalţi performeri au primit din partea conducerii clubului băcăuan câte un tort personalizat, conform unei tradiţii instituite de însuşi directorul Relu Auraş.

STIRI VIDEO

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail