INSPECTORUL GENERAL FLORIN LAZĂR, ȘEF DE COLOANĂ ISJ LA MITINGUL PSD

Un grup de profesori în frunte cu inspectorul școlar general Florin Lazăr a fost surprins, sâmbătă dimineață, în parcarea unui market aflat la ieșirea din Bacău în timp ce dezbătea planul pentru plecarea spre mitingul din București. În imagini pot fi recunoscuți: Florin Lazăr (inspector general ISJ Bacău), Ovidiu Buhuceanu (inspector fizică), Iulian Vrănceanu (inspector ed. fizică), Elena Hărătău (director Școala ”Domnița Maria”), Costel Păduraru (dir. adj. ȘC. 19), Eugen Tarase (dir. Sc. Octavian Voicu), precum și alte câteva cadre didactice. În imagini apare și primarul Cosmin Necula, consilieri locali, dar alți membri PSD. După ce sunt notați pe un tabel, participanții se încadrează pentru E 85, nu înainte de a-și face un selfie în parcare, probabil ca dovadă că au răspuns ”prezent” la chemarea partidului.

Contactat telefonic și întrebat dacă este implicat în organizarea mitingului PSD, inspectorul general, Florin Lazăr, a negat că ar avea ceva în comun cu evenimentul, în calitate de șef al Inspectoratului Școlar Județean. Aceasta deși în filmarea efectuată în parcarea marketului apare cum dă de zor indicații subordonaților și nu pare deloc că se află într-o excursie cu școala.

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

One thought on “INSPECTORUL GENERAL FLORIN LAZĂR, ȘEF DE COLOANĂ ISJ LA MITINGUL PSD

  1. Pingback: "Vai steaua lor" - fost ministru al Educației despre profesorii care au participat la mitignul PSD | La Clasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.