CU OCHII PE BANI…

Balbaielile fiscale ale guvernului Tudose au fost luate la purecat de  liderii PNL Bacau. Intr-o conferinta de presa desfasurata joi la sediul formatiunii politice, liberalii au demontat pas cu pas noile masuri fiscal marca PSD-ALDE

Impozitul pe cifra de afaceri, taxa de solidaritate, desfiintarea pilonului II de pensii si desfiintarea cotei unice de impozitare au fost motivele pentru care staff-ul PNL Bacau a dorit sa se intalneasca cu presa. In opinia liberalilor bacauani, schimbarile peste noapte a managementului financiar al coalitiei PSD-ALDE va avea ca rezultat colapsul economic si alungarea investitorilor straini. In plus, deputatul Ionel Palar, liderul organizatiei municipal a PNL, Dragos Luchian si antreprenorul, Florin Diaconu, au fost de parere ca balbaielile fiscal ale noilor guvernanti, vor pune capac multor afaceri romanesti.

Dragos Luchian, presedintele organizatiei municipal a PNL a batut moneda pe lipsa de  sustenabilitate a noilor masuri fiscal propuse de ministrii cabinetului Dragnea 2, masuri care nu vor face altceva decat sa bulverseze economia romanesca si mediul de afaceri strain si autohton. In plus, fostul senator liberal a vorbit presei despre masinatiunile politice ce tin de aprobarea proiectelor cuprinse in Planul National de Dezvoltare locala. Luchian a opinat ca vicepremierul PSD, Sevil Shaideh, a dat bani pentru priectele PSD in ultimele minute de mandate, vitregind alte proiecte care aveau nevoie urgent de finantare in 2017. De departe, cel mai pragmatic a fost Florin Diaconu, finantist recunoscut la nivel judetean care a prezentat un scenario sumbru pentru firmele bacauane.

Una peste alta, conferinta de presa de joi a reprezentat un semnal de alarma exprimat de liderii ce apartin de cel mai important partid de opozitie. Dincolo de declaratiile ultimative, cu effect pagubos asupra economiei romanesti, se desprinde idea potrivit careia, liberalii vor continua sa monitorizeze indeaproape activitatea decidentilor din PSD si ALDE, nelasand netaxat niciun derapaj de la programul de guvernare asumat de PSD si Liviu Dragnea la inceputul acestui an.

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.