Constantin Avram n-a avut rivali pentru șefia ALDE Bacău

Conferința județeană a Alianței Liberalilor și Democraților bacăuani a confirmat realegerea lui Constantin Avram și a echipei sale pentru un nou mandat de patru ani. Prezentarea programului a avut loc în prezența președintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a unor deputați și miniștri aldiști.

Previzibil, ținând cont de rezultatele obținute la alegerile din 2016, echipa care va deține frâiele ALDE Bacău în următorii patru ani va fi condusă tot de deputatul Constantin Avram și, în linii mari,va avea aceeași componență.
Șeful liberalilor și democraților la nivel national a lăudat organizația județeană băcăuană ca fiind cea mai tare din Moldova și chiar i-a încemnat și pe alți președinți de filiale să ia lecții 
Tăriceanu a evitat să comenteze despre o eventuală rupere de PSD, desprindere care e dorită de mai mulți lideri marcanți ai formațiunii tocmai pentru a evita o decontare în bloc a gafelor și eșecurilor actualei guvernări.
Din perspectiva remanierii guvernamentale de care se tot vorbește în aceste zile, șeful Senatului a declarat, scurt, că ALDE nu va remania nici un ministru sau secretar de stat.

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.