BARRIER MUTĂ DIN NOU!

Echipa de șah ”Balta Albastră-Barrier Bacău” a reușit să se claseze, din peste patruzeci de ”team-uri”  participante, pe locul patru la Campionatului Național pe echipe, divizia B, seria Est. O perseverență demnă de remarcat, mai ales într-o conjunctură care favorizază facilul prin confruntarea online, înclusiv în ceea ce este considerat a fi un ”sport al minții”.

Cei patru șahiști de la clubul ”Balta Albastră-Barrier”,  trei seniori  și un junior, au reușit o performanță care, prin cele 14,5 puncte câstigate cu sudoarea frunții, le-a adus un onorabil loc patru, în condițiile în care numărul participanților a fost surprinzător de mare la această ediție care s-a desfășurat, recent, pe pământ moldav, în stațiunea Slănic Moldova.

Trebuie precizat că masa de joc reprezintă valoarea jucătorului în ierarhia  Federației Internaționale de Șah. (FIDE).  Tabloul băcăuan a arătat astfel : Masa 1 – Viorel Dumitriuc – 2.5 p, Masa 2- Alexandru Topor – 5p, Masa 3 – Ionel Chiprian – 4p, Masa 4 – Remus Husaru, acesta fiind și juniorul echipei  – 3 p.

 

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.