AVEȚI ARGUMENTE?

PRO sau CONTRA  REFERENDUM pentru modificarea Constituției? Este întrebarea celor câteva zile care au mai rămas până la plebiscitul care a suscitat fel și fel de opinii. Ne propunem să găzduim în fiecare zi o opinie argumentată și asumată. Și pentru că e vorba de asumare, îi invităm în primul rând să-și susțină   poziția pe cei care legiferează și/sau fac parte din Executiv. În general pe toți cei care reprezintă, într-un fel sau altul, comunitatea sau care cred că o pot reprezenta. Nu vor avea acces la această dezbatere care va fi fructificată jurnalistic, cei care, în lipsa argumentelor, înțeleg să transforme o dezbatere într-o răfuială ad hominem.

CONTACT: www.tele1bacau.ro

 

Share
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

One thought on “AVEȚI ARGUMENTE?

 1. Emil Melinte

  Buna Ziua! Sunt CONTRA REFERENDUM. Argumente:
  1. O femeie singura sau un barbat singur au dreptul sa-si intemeieze o familie adoptand unul, doi, trei sau mai multi copii ori pur si simplu dand nastere si crescand proprii copii, fara a fi casatoriti. Prin acest articol „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor” votam IMPOTRIVA acestor persoane, care din motive personale ori independente de ei isi intemeiaza astfel o familie.
  2. Scopul declarat al referendumului este de a bloca orice posibilitate a legiferării căsătoriei între persoane de acelaşi sex. Este un demers inutil, daca interesele politice vor cere, va fi deblocata ,,blocarea”. Societatea este vie si in permanenta schimbare – deja se vorbeste de reluarea votului pentru BREXIT.
  3. Acest referendum a accentuat si scos la lumina teama de necunoscut, de cei diferiti de noi. Militez pentru acceptarea autistilor in societate si integrarea lor. Stim cat este de lent acest proces, referendumul acesta nu ne ajuta deloc in acest sens, dimpotriva.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.